Играта за покани за концерта на "Революция Z" приключва днес

Стани част от публиката на ексклузивното събитие

Реклама

Днес е последният ден, в който феновете на "Революция Z" могат да участват в играта за спечелването на 30 покани за концерта на бандата. Събитието е в неделя - 24 май, от 20:00 часа в известен столичен клуб и ще се излъчва на живо чрез сайта revolution.btv.bg. Имената на победителите ще бъдат избрани чрез томбола и ще получат индивидуална покана по e-mail на 21 май. Те ще видят Иван Тишев, Мона Недева, Иван Иванов и Христо Михалков на живо, ще чуят новото им парче и ще си тръгнат с много награди и подаръци.
 
Феновете на "Революция Z", които ще гледат концерта на живо на сайта, ще могат да задават въпроси на четиримата музиканти в страницата revolution.btv.bg/live и ще получават отговорите им директно от сцената на клуба. Така ще станат част от събитието от комфорта на своя дом или през мобилните си устройства.
 
В продължение на 19 дни Иван Тишев, Мона Недева, Иван Иванов и Христо Михалков показаха процеса за подготвянето на един концерт в най-малки детайли чрез комиксите на revolution.btv.bg. Фотодневниците от тяхното ежедневие показаха как им хрумва идеята за цветен и шумен онлайн концерт, как намират партньори, коментират изненади и нов стил, избират дрехите, прическите и парчетата, които ще изпълнят в едночасовата си изява.

ПОСЛЕДНИ

Реклама