Класическата музика среща модерната в новата музикална рубрика на Classic FM радио

Classic Crossover.- всяка сряда и събота от 12:00 до 13:00 ч.

Реклама

Единственото радио за класическа музика в България – Classic FM радио, разширява музикалната си програма с новата рубрика Classic Crossover. Всяка сряда и събота от 12:00 до 13:00 ч. очаквайте свежа комбинация от модерни изпълнения на класически произведения.

Сред артистите, които ще можете да чуете, са хърватското инструментално дуо 2 Cellos, виртуозният цигулар Дейвид Гарет, оперната певица Катрин Дженкинс, пианистът Георги Черкин, италианският оперен певец Андреа Бочели и много други. Classic Crossover ще представи редица класически произведения и популярни парчета, изпълнени по класически начин и от класически изпълнители.

Classic FM radio е единственото радио за класическа музика в България и на Балканите. 24 часа в денонощието можете да чуете най-доброто от симфоничната, камерната, оперната и оперетна музика, мюзикъли, а вече и новата музикална рубрика Classic Crossover.  Можете да следите всички новости около програмата на Classic FM радио на честота 88 MHz в София, както и на www.classicfm.bg, защото класиката не е ретро, тя е завинаги.

ПОСЛЕДНИ

Реклама