Книжарници „Хермес” са  новият партньор на VOYO

Реклама

С цел да бъде още по-близо до потребителите, видео платформата VOYO.BG вече е достъпна и във верига книжарници „Хермес” в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Русе, Бургас, Пазарджик, Видин, Сливен, Благоевград, Велико Търново.

Само две стъпки делят почитателите на премиерни сериали, филми, новини, спорт, предавания и концерти от забавните моменти с VOYO:

Стъпка 1: Избор на най-подходящия абонамент за 1, 3 или 6 месеца на съответните специални цени от 5.00, 13.50 или 24.00 лева.

Стъпка 2: Активиране на промо кода, получен при закупуването на ваучера, на VOYO.BG.*

Какво по-подходящо време от пролетта, за да изберете нещо ново и интересно?! Особено след като VOYO.BG вече предлага достъп и до специализирания телевизионен канал WNESS.TV, в който ви очакват тренировки, екзотични практики и медитация, както и диети и съвети за здравословно хранене и влизане във форма за предстоящите летни месеци.

От началото на годината VOYO.BG не спира да разширява и развива предлаганото съдържание, като само през първите три месеца видео порталът е обогатил филмовия си каталог с жанрово изобилие от 120 заглавия.

Спираме до тук – сигурни сме, че вече не четете, а бързате към най-близката книжарница „Хермес”.

VOYO. BG ви желае приятно гледане!

* Потребителите, които вече имат направена регистрация, не се нуждаят от нова.

ПОСЛЕДНИ

Реклама