LadyZone става на 7, празнува с приятели и седем известни дами

Читателите имат шанса да завъртят „Машината на времето“ и да спечелят 20 атрактивни награди

Реклама

LadyZone става на 7 години. Специалното онлайн пространство на bTV Media Group, запазено за дамите, празнува с приятели, ново, още по-интересно съдържание и седем популярни лица.

Ноември е месецът на LadyZone и, по традиция, рожденикът раздава подаръците. Тази година условието е повече от приятно – читателите трябва да завъртят „Машина на времето“, да се върнат 20 години назад и да се потопят в обстановката от края на миналия век.

В „Машина на времето“ ги очакват забавни въпроси, а правилните отговори носят 20 атрактивни награди – рокля и чанта на Ralph Lauren, палто на Betty Barcley, десет кутии Phyto Beauty Box с козметика за суха коса, одеяло Coincasa, ваучери за антицелулитни процедури и разнообразна декорация за дома. Играта продължава до 10 декември, а след това късметлиите ще бъдат изтеглени в томбола от регистрираните имейли.

Седем известни дами надписаха собственоръчно картички и пожелаха „Честит рожден ден, LadyZone!“. Поздрави и видео послания отправиха певиците Гери-Никол и Симона Загорова, актрисата Елена Петрова (глас на bTV Lady), както и някои от най-обичаните водещи и лица от ефира на bTV – Виктория Петрова (bTV Новините), Деси Стоянова („Преди обед“), Натали Трифонова (водещ на прогнозата за времето по bTV) и Неделя Щонова („Духът на здравето“). 

LadyZone в цифри

Общо публикувани материали - 26 034.

Най-четен материал - 560 553, за Топ 10 на най-вкусните рецепти с броколи, 445 220 (Кои зодиакални знаци са най-верни в любовта) и 443 703 (30 вдъхновяващи цитата за приятелството).

От началото на година досега са публикувани над 2000 статии и над 100 са авторски интервюта.

Всеки месец Алена изготвя специален интимен хороскоп за дами - специално за LаdyZone. 

ПОСЛЕДНИ

Реклама