Лорина Камбурова и Виктория Колева делят красавец в новия кино сериал на bTV

Реклама

Две прекрасни дами се присъединяват към актьорския екип на новата кино-телевизионна продукция на bTV. Това са младата и амбициозна актриса Лорина Камбурова, позната на зрителите от участието си в модерния градски сериал „Връзки” и доказалата се с десетки роли на театралната сцена и статуетка ИКАР Виктория Колева. Те повдигнаха завесата за връзката между персонажите, които ще пресъздадат на мащабната снимачна площадка и разкриха, че ги обединява любовта към един много красив мъж. А кой е той - обещаха, че зрителите на bTV ще разберат съвсем скоро. 

Лорина Камбурова сподели, че това е първият им снимачен ден заедно, но по отделно вече са заснели няколко сцени. „Срещнахме се преди около  десет дни на общото ни четене, бяхме около двайсет човека каст и мигновено всеки започна да си визуализира кой кого играе и каква ще бъде връзката му. И взаимоотношенията започнаха да се формират”, коментира моделът с певчески талант. Актрисите разказаха още, че целият екип е изключително концентриран и въпреки слънчевото лятно време, се абстрахира и става много сериозен. 

Носителката на ИКАР и номинация за АСКЕЕР за главна женска роля Виктория Колева допълни: „Можем да покажем моята рана, която се случи току-що. Днес имаше изключително важна сцена, много драматична, а настроението на екипа беше много весело.” Но актрисата не се притеснява от малките инциденти и не се разделя с усмивката си, защото знае, че това са си рисковете на професията. Виктория каза, че е щастлива, че работи с такива професионалисти и по проект, който ще остане в историята на екранните изкуства.