Мая Манолова отговаря на въпроси на гражданите всеки месец в ефира на bTV Radio

В предаването „Важното, казано на глас“ по bTV Radio омбудсманът ще коментира темите и въпросите, които вълнуват хората 

Реклама

Омбудсманът на Република България Мая Манолова ще отговаря на въпроси на гражданите на живо в ефира на bTV Radio. Всеки втори вторник от месеца в предаването „Важното, казано на глас“ с Диана Хаджийска слушателите ще могат да задават въпросите, за които биха искали да получат помощ и съдействие, като ще могат да чуят коментарите на Мая Манолова в радио ефира.

Този месец омбудсманът ще гостува в студиото на bTV Radio на 12 юли (вторник) от 18:00 часа, а всички желаещи да насочат интервюто към темите, които ги вълнуват, могат да го направят като запишат своя въпрос във вторник на кратък номер *7576, без допълнително увеличение на цената на услугата.

Предаването „Важното, казано на глас“ с Диана Хаджийска в ефира на bTV Radio, всеки ден между 18:00 и 19:00 часа, проследява най-актуалните теми от деня с гости и експертни коментари на живо в студиото. Важна роля имат и слушателите, които могат да споделят своята гледна точка, коментар или въпрос по темата, с включване на краткия телефонен номер *7576.

Дневната тема и гостите в студиото на „Важното, казано на глас“, следете на btvradio.bg

ПОСЛЕДНИ

Реклама