Музика и природа в синхрон от бронз в статуетката за "Зелената песен на България"

Феновете се запалиха по парчетата на претендентите за статуетката, гласуването продължава

Реклама

Музика и природа се преплитат в статуетката, с която ще бъде отличена „Зелената песен на България“. Инициативата за музикалното еко състезание е на  N-JOY, Z-Rock, Jazz FM и Оперативна програма „Околна среда 2009-2013“. Наградата ще отиде при песента, събрала най-много гласове от феновете на www.zelenatapesen.bg.

Бронзовите статуетки са изработени от скулптура Христо Христов и ще бъдат връчени на концерта за големия финал на състезанието на 7 декември в зала 1 на НДК. Награди ще получат и парчетата с най-добър текст и най-добър видеоклип.

Парчетата от "Зелената песен на България" предизвикаха страхотен интерес в първите седмици от гласуването. Новите хитове на Криско – "Няма к‘во да стане", Графа – "Седемте езера", Михаела Филева – "Приливи и отливи", “Революция Z” – "Можеш да бъдеш всичко", Били Хлапето и Дивна – "Слънчеви дни", “Der Hunds” – "Дива птица" и Рут Колева – "Бледи следи", достигнаха до над 1 милион гледания.

Гласуването продължава да тече много оспорвано на www.zelenatapesen.bg. Кой от изпълнителите ще получи признанието, че е създал "Зелената песен на България" ще стане ясно на 7 декември.

Билетите за големия финал на "Зелената песен на България" са в продажба на касите на НДК и на ticketsbg.com.

ПОСЛЕДНИ

Реклама