Орлин Павлов с нов сингъл и видео "Funny Side of Me"

Песента е част от саундтрака към новия филм "Нокаут" на Ники Илиев

Реклама

Песента Funny Side of Me е част от саундтрака към новия филм "Нокаут или Всичко, което тя написа" на Ники Илиев. Лентата, която предстои да излезе на 5 януари 2018, е съвместна продукция с bTV Studios и Nu Boyana Film Studios.

В него са включени ексклузивни кадри от филма, снимани в Чайнатаун, Бруклин, Манхатън, Таймс скуеър, центъра на София и Банско. Основни действащи лица са Орлин Павлов и Gary Dourdan (Гари Дърдан).

Снимка: bTV

С него си партнират и във филма “Нокаут”, където Орлин Павлов играе една от главните роли, а героят му е емигрант в Ню Йорк, работещ като жестомимичен преводач на хора с увреден слух и търсещ кариера като кикбоксьор.

Във видеото участват още Саня Борисова-Илиева, Башар Рахал, Диана Любенова, Георги Стайков, Ралица Методиева и Александра Богданска.



За бойните сцени Орлин Павлов се е подготвял 6 месеца при Емил Младенов (кондиционен треньор) и Тихомир Винчев – Тишо (хореограф), стъпвайки на 4 -те години  тренировки по бокс.

Новият музикален проект е дело на: музика - Борислав Бояджиев – Борче и Орлин Павлов, текст - Владимир Михайлов, аранжимент – Боян Ангелов и Борислав Бояджиев-Борче. Режисьор на видеото е Ники Илиев, оператор Борис Славков.

В предаването „Tази сутрин“ по bTV той разказа, че това е песен, „която не е комерс, но ни харесва, има фънк, диско, поп“.

Според Павлов, „ако ти харесва това, което правиш, и си вдъхновен, имаш идеи, не трябва да мислиш дали то ще се хареса, или не, трябва ли да е мейнстрийм, трябва ли да е супер комерсиално“.

„Сега правенето на музика е различно, сега всичко е в интернет, каза Павлов. – Ние имахме само музикални телевизии и имаше много голям трепет. Сега всичко е много забързано, имаш много възможности, много канали, по които можеш да се покажеш. Тогава едно интервю в телевизия беше нещо, за което се готвехме със седмици. В момента младите артисти имат много възможности и не знам дали осъзнават сериозността на това, което трябва да покажат, да кажат, текстовете, които пеят, защото стигат до много хора и то млади“.

ПОСЛЕДНИ

Реклама