Първата брачна нощ на Габи и Емо във втори епизод на „Българи на три морета” по bTV

Реклама

Емо и Габи продължават шеметното си „сватбено” пътешествие с кемпер във втори епизод на телевизионната поредица „Българи на три морета” по bTV. Този четвъртък зрителите ще заварят двамата герои в трескаво търсене на крепостта Калемегдан, където облечени в специални одежди, трябва да се врекат във вечна любов.

След завършването на мисията си, ексцентричните пътешественици трябва да се отправят към следващата точка от пътуването си – словенската столица Любляна. Пътят е дълъг и уморителен, а и отново се оказва леко позаплетен. С пристигането си Габи и Емо веднага тръгват на лов за храна, която в крайна сметка се оказва прекалено скъпа за Емо. След вечеря двойката ще се отправи към мястото за паркинг и нощувка. Габи и Емо прекарват първата си нощ в своя младоженски дом на колела, а на сутринта под звуците на сръбска музика потеглят към Вал Гардена, минавайки през най-ранообразни препятствия – от търсене на външна тоалетна, през плащане на пътни такси, до екстремни преживявания с „говорещи машини”.

Пристигайки в италианския кутрорт, Емо и Габи получават третата си задача от продуцента Ники Николов. За да получат още финанси за младоженското си пътуване, двамата ще трябва да обуят кънки с остър връх и да прекосят по дължина ледената пързалка, без да паднат. Освен всичко останало, те получават и бонус задача, от изпълнението на която зависи и семейният им бюджет.

Как преминава вторият ден от европейската обиколка на Емо и Габи, изпълняват ли успешно мисиите си, какви пречки срещат по пътя си и ще съумеят ли лесно да ги преодолеят, зрителите ще разберат на 28 април от 21:30 часа по bTV. 

ПОСЛЕДНИ

Реклама