Поради огромния интерес – Съли Ърна с извънредно второ шоу в София на 20 октомври

За рекордно кратко време свършиха билетите за първия рок концерт в „Музиката на Америка“, който ще отбележи 10 години Z-Rock. От днес в продажба са 150 допълнителни билета пред сцената

Реклама

Поради огромния интерес към концерта на Съли Ърна, вокалистът на легендите Godsmack ще направи извънредно второ шоу в София на 20 октомври от 17:00 часа в Зала 1 на НДК. Един от най-ярките и забележителни рок изпълнители на нашето време ще пристигне в страната ни за участие в цикъла „Музиката на Америка“, който се реализира със съдействието на Фондация „Америка за България“. Голямото събитие ще отбележи и 10-ия рожден ден на радио Z-Rock.

Билетите за уникалния акустичен концерт на Съли Ърна на 20 октомври от 20:00 часа свършиха за рекордно кратко време – едва за два дни бяха изчерпани над 3200 билета. От днес, 20 септември, в продажба на ticketsbg.com влизат 150 допълнителни места в оркестрината на Зала 1 на НДК, в непосредствена близост до сцената.

Продажбата на билети за извънредното шоу на 20 октомври от 17:00 часа ще стартира в 10:00 часа на 27 септември на ticketsbg.com, eventim.bg, в билетния център на НДК и на касата на „Кантус Фирмус” в зала „България”. Подробно разпределение на продажбата на билети по сектори можете да видите на www.zrock.bg.  

Съли Ърна поздрави Z-Rock за 10-ия рожден ден и сподели, че много се вълнува от срещата с феновете в България в специален видео поздрав: https://www.youtube.com/watch?v=JfWL9WDRVtY

Следете ексклузивни новини около концерта на Съли Ърна по случай 10 години Z-Rock на www.zrock.bg.

ПОСЛЕДНИ

Реклама