Провокации и изненади в "Коя е звездата на радио N-JOY?"

Прея, Мария Силвестър, Калин Врачански, Били Хлапето и Стефан Вълдобрев се включиха в първата седмица на голямата игра в ефира на N-JOY

Реклама

Забавното и мистериозно радиоприключение "Коя е звездата на радио N-JOY?" предизвика страхотен интерес и много усмивки с първите загадки. Десетки участници в играта получиха изненадващо обаждане с провокация от водещите и прозвучаха в ефира на радио N-JOY.

Фенове разпознаха Прея, Мария Силвестър, Калин Врачански, Били Хлапето и Стефан Вълдобрев, които бяха първите звезди в голямата игра на радио N-JOY. Верен отговор донесе на една слушателка първата голяма награда - уикенд за двама в Троянския балкан с осигурен звезден транспорт.



Звездите отправиха различни послания към всички слушатели. Прея и Били Хлапето напомниха колко е важно да се радваме на малките неща и хубавите моменти. Мария Силвестър благодари на всички, които са я разпознали и се пошегува, че сега остава и тя самата да се разпознае. Калин Врачански потвърди, че толкова обича театъра и киното, че направо си живее с тях и завърши с въпроса "А вие кога за последно ходихте на театър?". Посланието на Стефан Вълдобрев бе да се наслаждаваме на идващата пролет и хубавата музика.

Всеки делничен ден в ефира на радио N-JOY звучи различна реплика на една любима звезда. Участниците трябва да разкрият загадката "Коя е звездата на радио N-JOY?" и да изпратят своето предположение и контакт за връзка на [email protected]. На специалния микросайт на кампанията zvezda.njoy.bg ежедневно се публикува специален видеожокер. Водещите се свързват на живо с регистрирани в играта слушатели, изтеглени чрез жребий, за да проверят дали са познали коя е звездата на радио N-JOY и раздават награди.

Играта по инициатива на най-голямата музикална радиоверига в България - N-JOY, и Suzuki ще забавлява аудиторията до 21 април.

Повече информация можете да откриете на www.njoy.bg.

ПОСЛЕДНИ

Реклама