Радио N-JOY дава сцена на талантливи деца

Веселото парти „Отново на училище с радио N-JOY” e в Борисовата градина, тази неделя от 11:00 ч.

Реклама

Радио N-JOY ще изпрати лятната ваканция и ще посрещне новата учебна година с щур купон в Борисовата градина. По време на събитието „Отново на училище с радио N-JOYталантливи деца ще могат да направят събитието още по-цветно и весело като изпълнят песен, танц или покажат друг свой талант на голямата лятна сцена в парка и спечелят страхотни награди. Празникът започва в 11:00 часа, а желаещите да се изявят на сцената могат да се запишат в 10:45 ч. в шатрата до сцената.

Любимите изпълнители Дивна, Дамян Попов, Dia и Вензи ще изпълнят последните си хитове и ще заредят всички със страхотно настроение.

Цялото семейство ще може да се включи в игри и забавни предизвикателства с различни награди. Участниците, показали най-добра отборна игра и желания за победа, ще си тръгнат с уикенд за цялото семейство в планината, както и обучение по английски език за цяла година, раници за училище, интересни книги, както и много вкусни изненади.

На 13 септември радио N-JOY обещава най-веселото изпращане на ваканцията и посрещане на новата учебна година. Големият празник е по инициатива на N-JOY със съдействието на Община София.

 

 

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама