Радио N-JOY и Z-Rock разкриват красотата на България

Всяка седмица слушатели печелят уикенди за двама в едни от най-вълшебните кътчета в страната

Реклама

В ефира на радио N-JOY и Z-Rock стартира рубрика „Как променихме България“, посветена на най-атрактивните туристически обекти в цялата страна. Инициативата се реализира съвместно с Министерството на регионалното развитие и благоустройството по Оперативна програма „Регионално развитие 2007 – 2013 г.“ и ще разкрие красотата на уникални места в родината ни.

Всяка седмица в „Как променихме България“ на фокус ще бъдат три туристически обекта, а слушателите на N-JOY и Z-Rock могат да гласуват за своя фаворит между тях. В петък ще става ясно кой обект е събрал най-висок слушателски вот, а чрез жребий ще бъдат обявени имената на победителите, които ще почиват в едни от най-красивите кътчета в страната с ваучери за уикенд за двама.

Инициативата „Как променихме България“ ще продължи до края на месец ноември и ще разкрие близо 60 уникални места в страната. Първите обекти, които слушателите могат да разгледат и да подкрепят, са остров „Света Анастасия“, проект „Вяра в Несебър“ и „Перперикон – дом на богове и хора“. Основната цел на инициативата е по забавен и интересен за аудиторията начин да разкрие уникални места за туризъм в България.

Повече информация можете да откриете на www.njoy.bg и www.zrock.bg.

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама