Слави Трифонов и Евгени Димитров - част от комисията за избора на новия български представител на „Детската Евровизия 2015”

Националната селекция за конкурса стартира на 17 август, 21 часа по bTV

Реклама

От 17 август цяла България ще може да проследи и участва в избора на новия представител на страната в престижния европейски конкурс „Детската Евровизия 2015”. bTV ще покаже предварителния кастинг, полуфиналите и финала на националната селекция в серия от вълнуващи епизоди и бляскави концерти в праймтайм.
 
Най-доброто от предварителната селекция измежду стотици деца-таланти зрителите на bTV могат да проследят в рамките на няколко епизода. След това 24 деца ще преминат в полуфиналния етап, където ще трябва да докажат таланта си пред комисия, излъчена от bTV, БНТ и продуцентска компания „Седем осми”. Част от нея са Слави Трифонов и Евгени Димитров. Кой е третият представител в комисията – ще стане ясно в следващите дни. В полуфиналната фаза на конкурса в избора ще се включат и българските зрители, които чрез гласуване в интернет и чрез sms ще избeрат четирима от общо 12-те финалисти.

„Мечтата ми да представя своята песен „Планетата на децата” пред света вече се сбъдна. Време е мечтите и на други талантливи български деца да станат реалност... Искам цяла Европа да види, че България има с какво да се гордее”, сподели малката Крисия в специалния промоционален клип за националната селекция на „Детската Евровизия 2015”.



Тринадесетото издание на „Детската Евровизия” ще се проведе на 21 ноември в зала „Арена Армеец“ в София и ще се излъчи на живо по БНТ. Мотото на тазгодишното издание на „Детската Евровизия” е #discover (#откривай).

ПОСЛЕДНИ

Реклама