.

Superbrands: bTV е най-силната българска марка

Google е най-силната чуждестранна марка, сочи тазгодишното независимо проучване на световната организация Superbrands

bTV продължава да бъде лидер сред българските брандове. Това показа петото независимо проучване на потребителския сегмент у нас по инициатива на световната организация Superbrands. За трети пореден път първата частна национална телевизия получава това високо признание, след последните издания на класацията, проведени през 2012/2013 и 2015/2016 г. Google е най-силната чуждестранна марка в България, става ясно още от проучването.

Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална за всички страни, реализиращи програмата Superbrands. Селективният процес се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимото експертно жури – борда на Superbrands Bulgaria, и чрез национално гласуване на потребителите в интернет. Това дава възможност експертното мнение да се разгледа успоредно с мнението на потребителите. Членовете на борда не получават материално възнаграждение, те не оценяват марка, с която са свързани, или брандове на свои конкуренти.

Партньор на Superbrands в националното гласуване на потребителите в интернет е институтът за пазарни проучвания GfK Bulgaria.

Номинираните марки са позиционирани за оценяване по сектори в 27 категории от потребителския сегмент на българския пазар.

 

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта