Свежи и хитови сериали и филми по bTV през август

Вижте акцентите в програмата

Реклама

Последните дни от горещия юлски месец ще дадат старт на летни изненадите за зрителите на bTV с нови сезони на любимите сериали, както и някои нови свежи предложения за август.

От 28 юли в 22:30 часа започва премиерният за bTV четвърти сезон на хитовата полицейска драма "Менталист". Сериалът ще се излъчва всеки делничен ден и ще разкаже за необичайното ежедневие на независимия консултант към Калифорнийското бюро за разследване (КБР) - Патрик Джейн (в ролята Саймън Бейкър). Той има забележително досие при разрешаването на сериозни престъпления чрез изключително острото си внимание към детайла. Въпреки способностите си, Джейн е известен сред колегите си с неспазването на протокола, както и с лошата си слава на телевизионна личност - бивш медиум с паранормални възможности, които сега признава, че е симулирал.

От 31 юли всеки делник в полунощ Кийфър Съдърланд  ще владее ефира на bTV с ролята си в драматичния сериал "Докосване" ("Touch"). Актьорът от хитовата поредица "24" ще влезе в образа на Мартин Бом - самотен баща, който отглежда сина си аутист – Джейк. Момчето никога не е продумвало, но пък има рядката способност да вижда света като единно цяло и свързва събития, които другите възприемат като случайни. Така дарбата на Джейк може да му позволи да предскаже бъдещето. Дани Глоувър, известен от филма "2012" и  "Смъртоносно оръжие", ще играе професор Артур Телър - специалист в работата с деца аутисти. Вълнуващ и различен, сериалът има по две номинации за Primetime Emmy Awards и Teen Choice Awards.

Това лято последният, трети, сезон на най-гледаната драма в Турция след "Листопад" – "Времето лети", ще се излъчи и в България от 4 август. Зрителите на bTV ще проследят съдбите на Али и Айлин, както и последствията след появата на детето на Айлин и Сонер – Дениз, всеки делник от 17:30 часа.

Изабел Кастилска



Любимата историческа испанска сага "Изабел Кастилска" се завръща в ефира на bTV през следващия месец. От 11 август всеки делничен ден от 21:00 часа Изабел отново ще докаже на родния зрител, че е личност и жена за пример. Образът на младата красавица сложно преплита стремежа й да упражнява властта си със съпътстващото лично страдание. Едно завършено цяло от своите тъмни и светли страни, тя се  превръща в един от най-големите герои в историята на Испания.

Опасни тайни


 
Интриги, измами и истинска драма – всичко това е умножено по две в сериала "Опасни тайни", който стартира на 18 август, точно в полунощ. Всеки делник актрисата Александа Чандо ще влиза в ролята на еднояйчните близначки Ема и Сътън, разделени при мистериозни обстоятелства още при раждането си. Нито една от тях не подозира за съществуването на другата, до момента, в който двете се намират случайно онлайн. Подобно на принца и просяка те разменят ролите си, а от там всичко се превръща в мрежа от лъжи и тайни, която бързо започва да се заплита все повече и повече.

През августовските съботни дни зрителите на bTV ще бъдат в компанията на Майкъл Дъглас от 22:00 часа, а в неделя от 22:30 часа с Джеки Чан. Заглавията на съботно-неделните кино вечери включват "Проблясък" (02.08), "28 дни" (03.08), "Войната на семейство Роуз" (09.08), "В любов и война" (10.08), "Романс за камъка" (16.08 ), "Мрежата" (17.08), "Перлата на Нил" (23.08), "Честна игра" (24.08), "Уолстрийт" (30.08) и "Дворец на илюзиите" (31.08).