Участници в "Коя е звездата на радио N-JOY?" печелят билети за концерта на Анастейша в София

Предизвикателството на радио N-JOY продължава до 21 април

Реклама

Участници в забавното и мистериозно радиоприключение "Коя е звездата на радио N-JOY?" ще печелят билети за концерта на американската поп звезда Анастейша. Всеки ден до 3 април един слушател, разгадал въпроса коя звезда звучи в ефира на N-JOY, ще гледа на живо шоуто на суперзвездата в България на 16 април.

Във втората седмица на голямата игра се включиха Михаела Филева, Емо Чолаков, Петьо Петков-Шайбата, Жана Бергендорф и Йорданка Фандъкова. Над 1 500 участници разкриха загадките в забавната инициатива на най-голямата музикална радиоверига в България - N-JOY и Suzuki.

Звездите отново отправиха специални послания към слушателите на радио N-JOY. Жана Бергендорф поздрави с много позитивно настроение всички, които са я разпознали. Емо Чолаков се пошегува, че прогнозата на участниците в играта е била абсолютно точна и пожела хубаво време и много усмивки. Такива предизвика и Петьо Петков-Шайбата, който обеща много забавление с "Комиците" и "Столичани в повече". Кметът на София – Йорданка Фандъкова се включи в "Коя е звездата на радио N-JOY?", като призова да се радваме и грижим за града, в който живеем.

Всеки делничен ден до 21 април в ефира на радио N-JOY звучи различна реплика на една любима звезда. Участниците трябва да разкрият загадката "Коя е звездата на радио N-JOY?" и да изпратят своето предположение и контакт за връзка на [email protected].

Повече информация можете да откриете на www.njoy.bg.

ПОСЛЕДНИ

Реклама