Ударна серия акустични концерти на живо в студиото за 10-ия рожден ден на Z-Rock

Големият празник започва с легендарните Тангра на живо в ефира на рок радиото на България в понеделник

Реклама

В седмицата на 10-ия рожден ден на Z-Rock стартира ударна серия акустични концерти на живо в студиото на радиото. Пет банди ще забият в Hijack Acoustic с Краси Москов до 14 октомври. Специалната празнична поредица започва от днес, 10 октомври, с легендарните Тангра. Във вторник, 11 октомври, концерт на живо в студиото ще имат Б.Т.Р., а в сряда – Балканджи. На самия рожден ден на Z-Rock в четвъртък, 13 октомври, в акустичната серия ще се включат група Ревю. В петък, 14 октомври, изпълнения на живо на Toy Letters ще бъдат финал в празничната поредица на Hijack Acoustic. Концертите стартират малко след 16:00 ч. на живо в ефира на рок радиото на България.

В седмицата на големия празник на Z-Rock, всеки ден един слушател ще печели и билет за шоуто на Съли Ърна на 20 октомври, а друг ще грабва мечтаната награда за истинските фенове – да се запознае на живо с легендата от Godsmack. Рок звездата пристига в страната ни за участие в цикъла „Музиката на Америка“ със съдействието на Фондация „Америка за България“, което ще отбележи и 10-ия рожден ден на радио Z-Rock. 

За участие в играта участниците трябва да отговорят на музикалната загадка за деня с мейл на [email protected]. Имената на печелившите стават ясни всеки ден в 17:30 ч. в ефира на Z-Rock.

Всички новини за 10-ия рожден ден на рок радиото на България следете на www.zrock.bg.   

ПОСЛЕДНИ

Реклама