Вяра Деянова и Денислав Борисов за важните теми през лятото

Денислав Борисов и Вяра Деянова в момента водят най-гледания сутрешен блок у нас

Реклама

Денислав Борисов и Вяра Деянова в момента водят най-гледания сутрешен блок у нас. Те заместват водещия на „Тази сутрин” Антон Хекимян до 17 август. Двамата коментират важните журналистически теми в блиц интервю за Мениджър Нюз.

Коя е най-горещата тема на лято 2015 според журналистите Денислав Борисов и Вяра Деянова?

Вяра Деянова: Хубаво е, че това лято не е сезонът на наводненията или на протестите. Добрата стара жега е главната тема. Иначе депутатите ни оставиха няколко сериозни теми за размисъл през лятната им ваканция. И законът за НСО, и законът за Референдума и трудната съдебна реформа са в списъка на задължителните книжки за журналистите през лятото.

Денислав Борисов: Това лято се оказа горещо не само като температури, но и като политически теми. Няколко ключови събития дадоха доста повод за размисъл в последните седмици. Според мен една от горещите теми е компромисът, който направиха политическите партии, за да станат факт промените в Конституцията. Така наречената съдебна реформа получи подкрепа от отявлени политически врагове, което от своя страна отвори въпроси за това какви задкулисни договорки са направени. Сред важните теми не може да бъде подминат и провалът на бъдещия референдум – според мен депутатите буквално показаха на хората, че нищо не зависи от тях и това е тема, която тепърва ще набира скорост и ще има развитие дори след горещото лято.

Цялото интервю можете да видите на www.manager.bg

ПОСЛЕДНИ

Реклама