Влезте във форма лесно и от вкъщи с VOYO.BG и WNESS.TV

От началото на месец март на платформата на VOYO.BG стартира нов, модерен канал за здравословен и успешен живот – WNESS.TV

Реклама

Пролет е! Време за промяна! Готови ли сте да опитате?!

Едва ли ще се изненадате, ако ви кажем вълшебните думички „спорт“ и „здравословно хранене“. Всички знаем благотворното им влияние върху духа и тялото.  Но искаме да ви предложим и специалната селекцията на VOYO.BG, подбрана с грижа и обич за вас.

Вече е възможно да постигнете мечтаната промяна, без да влагате много средства, без излишни нерви и напрежение. За всички модерни хора в търсене на здрав дух в здраво тяло VOYO.BG предлага специализирания телевизионен канал WNESS.TV, създаден в отговор на нарастващия стремеж към природосъобразен начин на живот в последните години. В него ще намерите тренировки, екзотични практики и медитация, диети и съвети за здравословно хранене.

В спокойна и уютна обстановка у дома WNESS.TV ще ви представи „Модерна Йога за модерни хора” - физическа, емоционална и духовна програма, комбинация от йогийски асани и моделиращи тялото упражнения, създадена от йога инструктора Ива Димитрова. Упражненията действат благотворно върху цялото тяло и облекчават напрежението, схващанията и болките във врата, раменете, гърба, кръста и уморените крака.

За първи път ще бъдат представени и серии йога упражнения „Оut of the box”, създадени и усъвършенствани от българи, живеещи в САЩ. Видеата са снимани  на  изключително красиви места в САЩ и в България.

WNESS.TV има и запазено специално предложение – първия по рода си сериал с Тантра йога (четири цялостни пречиствания - на обкръжение, тяло, развлечения и дела) - лечение на връзките между жени и мъже.

Това не е всичко, различни предавания ще ви заинтригуват с интересни и полезни съвети  за здравословен начин на живот, в комбинация с лесни, вкусни и здравословни  кулинарни рецепти. 

Направете следващата стъпка към балансирания и здравословен начин на живот с VOYO абонамент от тук.

Сега вие сте на ход.