Voyo посреща Хелоуин с 13 филма на ужасите

Платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group раздаде награди на най-верните си зрители

Реклама

Платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group посреща Хелоуин с колекция от  страховити кино заглавия. На Voyo.bg вече са качени 13 нови филми на ужасите.

Прoкълнатите (The damned, САЩ 2013)

Наскоро овдовелият Дейвид предприема пътуване до Богота, заедно с новата си годеница, за да прибере бунтарски настроената си дъщеря. По пътя обаче попадат в буря и са принудени да намерят подслон в изоставен хан. Проблемите започват, когато откриват, че съдържателят на хана държи заключено момиче в мазето.

Черни небеса (Dark skies, САЩ 2013)

В рамките на няколко дни двойка съпрузи стават свидетели на поредица от необясними и зловещи събития, които се случват винаги около тяхното семейство. Много бързо, идиличното всекидневие на двамата се превръща в истински кошмар.

Пактът (The pact, САЩ 2012)

Младата Ани от няколко години се опитва да превъзмогне проблемите от детството си, породени от необяснимата смърт на майка й. Когато се връща в семейното жилище, открива, че то е обладано от неизвестни свръхестествени сили, които застрашават живота на всеки, решил да остане в къщата.

Изчезването на 7-ма улица (Vanishing on 7th street, САЩ, 2010)

Необяснимо затъмнение потапя Детройт в пълен мрак и когато слънцето изгрява, са останали само няколко души, заобиколени от купища празни дрехи, изоставени коли и дълги сенки. Тогава хората разбират, че врагът е самата тъмнина и са в безопаснот само около малкото останали източници на светлина.

Хелоуин 2 (Halloween II, САЩ 2009)

Лори Строуд и доктор Сам Лумис са в огромна опасност. Те са преследвани от жесток маниак – убиец. Неговият труп уж се транспортира към моргата, но по пътя изведнъж „оживява” и успява да избяга.

Децата на царевицата: Завръщането на Айзък (Children of the corn: Isaac's return, САЩ, 2009)

Млада семейна двойка се отклоняват, пътувайки към Калифорния и попада в селце в Небраска. Там става свидетел на невъобразими неща, дело на група деца, които вярват в жертвоприношенията към бог, живеещ в царевицата.

Таласъмови акули в Малибу (Malibu shark attack, Австралия, Канада 2009)

Подводно земетресение предизвиква цунами, което удря брега на Малибу и донася със себе си непознат вид акули с праисторически вид. Плажът е евакуиран преди големия удар, но пътят на група спасители е отрязан във водната стихия и те трябва да преборят страховитите същества, за да спасят живота си.

Руините (The ruins, САЩ, Германия, Австралия, 2008)

Група колежани спират на място, където са запазени непокътнати руини на маите и попадат в древен капан. Неизказано зло дебне в очакване да завлече своите жертвите в безкраен кошмар от ужас и страх.

Отрова (Venom, САЩ 2005)

Тийнейджъри, живеещи в блатистия район на Луизиана, се опитват да разгадаят мистерията около смъртта на техен приятел. Това, което откриват, е по-ужасяващо отколкото са предполагали, а злата сила, която започва да ги преследва, е изключително могъща и смъртоносна.

Прокълнати (Cursed, САЩ, 2005)

Ели се грижи за по-малкия си брат Джим след смъртта на родителите им. Една нощ, докато се опитват да спасят момиче пострадало при катастрофа, върколак я издърпва и разкъсва. След това Ели и Джим разбират, че на следващата луна ще станат върколаци, ако не убият ухапалия ги див звяр преди луната да е изгряла…

Фантомите (Phantoms, САЩ, Япония, 1998)

Петима оцелели в опустошен град, трябва да се изправят срещу немислимото. Зловеща сила, която векове наред лежи под повърхността на земята, се появява и притежава мощта да унищожи всяко едно живо същество. Оцелелите трябва да спрат ужасяващата заплаха преди тя да е изтрила човечеството от лицето на земята.

Факултетът (The faculty, САЩ 1998)

Група ученици, забелязали промените в поведението на учителите им, разбират че телата им са обладани от извънземни. Сега те бързо трябва да предприемат мерки , за да се справят със смъртосносната заплаха, преди да е станало твърде късно и извънзмената раса да се е разпространилa и обладала всички.

Нощна смяна (Nightwatch, САЩ,1997)

Мартин започва работа като нощен пазач в градската морга, където започват да се случват странни и необясними неща. В безмълвния свят на мъртвите се намесват живите и започва да става зловещо.

Междувременно, Voyo  раздаде награди на най-верните си зрители. След игра във Фейсбук страницата на платформата и в ефира на радио N-Joy общо 14 човека спечелиха покани за концерта на рок легендите Helloween, покани за тазгодишното хелоуинско  парти на „Ялта“ и тримесечни абонаменти за Voyo.

ПОСЛЕДНИ

Реклама