Voyo представя най-новото руско кино

Осем от най-интересните заглавия, създадени през последните 10 години, вече са достъпни в платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group

Реклама

Осем от най-интересните заглавия в новото руско кино, създадени през последните 10 години, вече са достъпни в платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group. Voyo.bg предлага на своите зрители разнообразие от жанрове – комедии, фентъзи, анимации, екшъни, детски и исторически филми с участието на актуални руски актьори.

Кухня в Париж“ (Кухня в Париже) е за моден ресторант, който  претърпява пълно фиаско след като идват президентите на Русия и Франция.

Във „Вълкодав“ (Волкодав из рода Серых Псов) последният човек от племето на Сивите кучета става могъщ войн, наричащ себе си Вълкодав. Екшън фантастиката „Пазители“ (Защитники) е за сформирания от секретната военна организация „Патриот" отряд от супергерои, който трябва да действа при нова глобална ядрена заплаха.

Принцесата и драконът“ (Он – Дракон) е още една история за любовта, която понякога е … плашеща. „Снежната кралица 2“ (The snow queen 2: The snow king) е продължение на историята от „Снежната кралица“ и желание на трола Орм да стане герой и да спечели ръката на принцесата.

Чудесен пример за добра възпитателна анимация на християнска тема  е „Чудотворецът“, подкрепен с гласовете на Ралф Файнс, Ричард Грант и Уилям Хърт.

В руския афиш на Voyo.bg са и две любими на публиката комедии – „Елхички“ (Ёлки) и „Елхички 1914“ (Ёлки 1914).

Voyo.bg предоставя  достъп до съдържането си срещу 4 лв. на месец при предплатен 1-годишен абонамент. Специалната коледна оферта важи до 2 януари 2018 г.

ПОСЛЕДНИ

Реклама