Всички радиа на bТV Radio Group вече са достъпни и на VOYO

Реклама

Потребителите на платформата за видео съдържание VOYO вече могат да слушат навсякъде и по всяко време всички шест радиостанции на bTV Radio Group.

Групата bTV Radio Group предлага най-богатото и разнообразно портфолио от радиа с различни формати. Модерното информационно bTV Radio, лидерът в националния радио ефир с категорични първи позиции в най-широк спектър от слушателски аудитории – N-JOY, радиото на мелодичните златни хитове - Melody, единственото радио в България, което излъчва класическа музика - Classic FM, медията без аналог в българския радио ефир - Z-Rock, и единственото радио, залагащо на най-качествената и разнообразна музика от зората на джаза до наши дни - Jazz FM, вече са достъпни онлайн на VOYO.BG, за да предложат максимална информираност и удоволствие на потребителите на услугата.

С поредното обогатяване на портфолиото на VOYO, абонатите на видео портала получават още по-широк достъп до последните новини от България и света, интересни предавания с водещи, които зареждат аудиторията с много усмивки и настроение, любими хитове от различни музикални жанрове и интервюта с най-известните изпълнители и звезди от света на шоузбизнеса.

 

Потребителите на VOYO ще имат възможност да се насладят и на най-големите концерти и значими събития за рок, джаз и класическа музика в страната, на които Z-Rock, Classic FM и Jazz FM са организатори, съорганизатори и партньори.

 

Изненадите за феновете на VOYO не свършват до тук. Съвсем скоро на платформата ще бъдат налични нови филмови заглавия и сериали. Кои са те, зрителите могат да разберат, ако следят редовно всичко ново за VOYO.BG от тук!

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама