Z-Rock представя първи сезон на мащабното приключение "Игрите на града"

Голямото състезание с вълнуващи игри ще завладее София, Пловдив, Варна и Бургас

Реклама

Рок радиото на България - Z-Rock, ще въвлече слушателите в ново истински вълнуващо предизвикателство: "Игрите на града". София, Пловдив, Варна и Бургас ще посрещнат първия сезон на мащабното приключение с вълнуващи игри.

С посланието "Освободи дивото в себе си!" в четири последователни седмици Z-Rock, в партньорство с Nestle Lion, организира активности на открито, които ще подложат на изпитание спортния дух и желанието за победа в отборни игри в парковете на градовете. Предизвикателствата за отборите включват стрелба с лък, лъвски скокове, придвижване със саморъчно направен сал и други.

Датите и горещите точки в "Игрите на града" ще бъдат:
30 май – Пловдив, Парк "Лаута"
6 юни – Варна, Морска градина
13 юни – Бургас, Морска градина
20 юни – София, Борисова градина

За да освободят дивото в себе си и да станат част от "Игрите на града", участниците трябва да се регистрират в специалния сайт на инициативата igrite.zrock.bg. Всеки играч може да се запише индивидуално, като на мястото на събитията ще бъдат сформирани отбори. В голямото състезание във всеки град ще се включат 60 участници, които ще се състезават за купата в първия сезон на "Игрите на града", както и много Nestle Lion награди, а на място всеки желаещ ще може да се включи в различни игри с награди с публиката.

Повече информация за локациите на провеждане на "Игрите на града", както и форма за регистрация, ще откриете на igrite.zrock.bg.


ПОСЛЕДНИ

Реклама