Z-Rock – в епицентъра на Sofia Rocks 2014

Рок радиото на България излъчваше от специално мобилно студио на стадион "Академик"

Реклама

Z-Rock – официалното Sofia Rocks радио отново бе в епицентъра на най-голямото рок събитие в страната. Рок радиото на България излъчваше от специално мобилно студио на стадион „Академик“ с водещ Елена Розберг.

Декстър Холанд от култовата пънк рок банда The Offspring и Джон Купър от американската метъл група Skillet дадоха интервюта за Елена Розберг, които слушателите ще чуят тази седмица в ефира на Z-Rock.

"Вече ме е яд, че не сме идвали по-рано в България. Не сме си представяли, че може да имаме толкова фенове тук. Със сигурност ще се върнем възможно най-скоро!“, каза Декстър от The Offspring след страхотното шоу.

Малко преди петото издание на фестивала, екип на предаването „Тази неделя“ по bTV гостува в дома на Елена Розберг, а зрителите проследиха много любопитен разговор за музиката и живота. Елена разказа как минават нейните сутрини, показа малка част от своята огромна колекция с билети от концерти, сподели свое преживяване като истински фен на Ози Озбърн. Цялото интервю можете да гледате тук.

ПОСЛЕДНИ

Реклама