Запиши се за кастинг за първия MasterChef България по bTV

Виж къде и как можеш да се явиш!

Реклама

Любители готвачи от цяла България ще получат шанса  да развият кулинарните си способности и да променят живота си като станат част от световния телевизионен хит MasterChef. Екипът на шоуто ще се срещне с всички, които искат да покажат своята страст и въображение към храната на 16 и 17 декември във Варна, 19 и 20 декември в Пловдив и от 6 до 10 януари в София.

Желаещите да се включат в едно от най-драматичните и завладяващи състезания за кулинарна креативност, могат да се запишат за кастинг на masterchef.btv.bg или на телефон 0879 918 000. Кандидатите трябва да са навършили 16 години, да не са работили и да не работят като професионални готвачи.    

Българската кухня има репутацията на една от най-разнообразните и вкусните - умела комбинация между славянската, балканската и ориенталската, добавяйки собствен щрих на неповторимост. Претендентите за титлата MasterChef ще се изправят пред предизвикателството да вдъхнат живот на уникалната си гастрономична култура.

По време на приключението MasterChef участниците ще се изправят пред индивидуални и отборни готварски предизвикателства, като всяка седмица ще минават през елиминации, докато не остане най-добрият – първият MasterChef на България.

Кастингите за MasterChef:
•    16 и 17 декември – Варна, хотел Черно море;
•    19 и 20 декември -  Пловдив, хотел Лайпциг;

ПОСЛЕДНИ

Реклама