Знакови личности разкриват историята на своята лична „ферма” пред Иван и Андрей

Първият събеседник на водещите на bTV е живата легенда Димитър Пенев

Реклама

Няколко изявени българи, съумели по свой автентичен начин да изградят „ферма” от нулата, ще разкрият пред Иван и Андрей формулата си за изграждане на пълноценен и удовлетворяващ живот. Това е символичното значение на новия мащабен риалити формат „Фермата”, в която 15 българи ще създадат общество от нулата, в селски условия отпреди 100 години.

Интервютата са част от акцията „В(од)ещи в занаята”, която ще подготви лицата на най-дългоочаквания риалити формат тази есен за предстоящото бягство от цивилизацията.

Първата знакова личност, с която двамата ще разговарят, е Димитър Пенев - треньор №1 на ХХ век на България и носител на орден "Стара Планина" - първа степен, който навърши юбилейните 70 години преди броени дни. Зрителите могат да проследят разговора утре в „Тази сутрин”, както и на сайта btv.bg. Какво е поставило началото на неговата лична „ферма”, кой е най-превратният момент по пътя към съзиждането й, кои са най-ценните уроци, и кое е по-важно - молитвата или мотиката, стратегията или работата, късметът или постоянството, са само част от въпросите, на които ще отговари знаковият български треньор.

Димитър Пенев ще разкаже как е започнал градежа на своята лична „Ферма” още на 7 години, като е стартирал буквално „от нулата”, подчинявайки се на личните си високи изисквания и тези на треньорите си. Иван и Андрей ще го провокират с въпроса каква земеделска работа би поверил на Христо Стоичков, Валери Божинов и Благой Георгиев. Пената ще разкаже и за собствените си умения да колтучи домати, да сади картофи и познанията си за бременността на кравите.