.
Вход / Регистрация
3 причини защо най-бързият интернет е от Макс
До края на октомври е и супер изгоден
Макс
 • 21:00 Фермата
  22:30 Шоуто на Слави
 • 20:00 Новите съседи
  21:30 Проби и грешки
  22:00 Изгубеняци
  22:30 Двама бащи, двама синове
 • 21:00 Американски пай: Отново заедно
 • 21:00 Студио „Шампионска лига“
  21:45 Борусия Дортмунд – Реал Мадрид
 • 21:00 Част от мен
  22:30 Сега и завинаги
 • 21:00 Студио УЕФА Шампионска Лига
  21:45 ПРЯКО: УЕФА Шампионска Лига: Манчестър Сити - Шахтьор
 • 20:50 Фамилията
  21:40 Истински истории
  22:30 Шоуто на Слави
0
Гласувай
 • :(
 • :|
 • :)

4G LTE е технология от най-ново поколение

4G LTE е мрежа от последно поколение и предлага високоскоростен интернет с ниско времезакъснение. Мрежата на компанията предоставя изключително добри резултати при ъплоуд и даунлоуд на съдържание (висока скорост до 75 mbps) за даунлоуд.

„Необходимостта от 4G LTE става все по-голяма, с появата на все повече мобилни приложения и желанието на хората да имат високоскоростен интернет достъп, без значение дали са у дома или навън. Макс се интересува от определена ниша - потребителите на мобилен интернет, които се нуждаят от най-добрите възможни скорости. Ние работим за утвърждаването на една съвършено нова за България 4G LTE технологична мрежа, която ще бъде от изключителна полза за родните интернет потребители. Работим и върху лансирането на нови продукти за българския пазар като VoLTE, съдържание, автоматизация на дома, нови финансови услуги, мобилна реклама и други.“, споделя собственикът на Макс Даниел Купсин.

Макс има покритие почти в цяла България

Телекомуникационният оператор Макс стартира през 2014 г. първата търговски достъпна 4G мрежа за високоскоростен мобилен интернет в България. Първоначално компанията започна с покритие в София, Русе, Стара Загора, Сливен и Банско, като през това втората половина на годината разширява присъствието си и в други големи градове на страната като Плевен и Варна. Стратегическите планове на Макс в дългосрочен план са свързани с пълно 4G LTE покритие нa открито и закрито, за над 50% от градското население. Това е една амбициозна цел, която е постижима в рамките на 3-годишен период, споделят от оператора.

„Започнахме да предлагаме своите 4G LTE услуги на един малък, но добре образован и взискателен потребителски пазар. Искаме да бъдем най-добрите на този пазар и планираме през следващите няколко години интересни предложения за мобилни интернет услуги. Засега предлагаме мобилен пренос на данни, а на по-късен етап ще предложим и гласова услуга, т.нар. VoLTE. За да могат от услугите ни да се възползват и хора, чиито устройства не са 4G LTE съвместими, предлагаме и пакети с USB модеми, десктоп рутери и познатите Mi-Fi устройства (т.нар. бисквитки). Работим и върху възможността да продаваме и смартфони на по-късен етап“, споделя изпълнителният директор на компанията Питър Ковел.

Макс е супер изгоден сега

В момента тече актуална промоция на Макс за абонаментни планове. В партньорство с LG Electronics България, Макс пуска месечни абонаментни планове с най-новия 4G таблет LG G Pad 8.0 4G, с IPS екран, четириядрен процесор и уникалните функции KnockCode, QPair, Multi Users и SmartKeyboard, на цена от 99 лв. с план Easy Tab 35 B. Предложението включва неограничен мобилен трафик с 35 GB месечно на максимална скорост, със срочен договор и с валидност на предложението до 31 октомври. Услугата ще се ползва в зоните на покритие на 4G LTE мрежата на Макс. Повече информация може да се намери на www.maxtelecom.bg, на телефон 0999 111 или в магазините на оператора.

Коментари
 • Най-старите отгоре
 • Най-новите отгоре
Вашият коментар: