Toshiba представи лаптопите Satellite P50 и P50t

Стимулират сетивата с невероятните си дисплеи, премиум аудио и висока производителност

Реклама

Toshiba представи своите нови лаптопи Satellite P50 и P50t.

И двата модела са лесно преносими с невероятно качество на картината, което ги прави идеални както за креативни професионалисти, така и за мултимедийни любители, предоставяйки истински реалистични изображения заедно с премиум забавление и запомнящо се мобилно изживяване. С опционален дисплей с резолюция 3840 x 2160 пиксела 4К екран, P50t е първият лаптоп на Toshiba с Ultra HD дисплей, докато Satellite P50 идва с Full HD (1920 x 1080) екран.

Satellite P50 и P50t са създадени, за да отговарят и на най-взискателния вкус, като едновременно с това са атрактивни и със запомнящ се дизайн. Те притежават рядко срещаната комбинация от мощ и красота и са перфектното решение за интензивна работа, медиен мултитаскинг и гейминг.

P50t идва с 15,6”-инчов (39,6 см) Ultra HD дисплей, който осигурява кристално ясни образи и притежава резолюция четири пъти по-висока от Full HD екран. Това допринася за невероятната детайлност от 282 PPI (пиксела на инч), плавна картина и поразителна точност, а дисплеят позволява по-висока резолюция и по-широк зрителен ъгъл.

Всеки Ultra HD дисплей е индивидуално калибриран от ChromaTuneTM  и е сертифициран Technicolor Color Certified за по-естествено цветово изображение с прецизен цветови диапазон и истински живи образи. В допълнение, потребителите могат да управляват индивидуално цветовия диапазон на широка гама дисплеи и да го използват за множество софтуерни приложения в зависимост от тяхната употреба чрез предварително инсталирания ChromaTuneTM за Toshiba софтуер.

Премиум комбинацията от характеристики на дисплея, която увеличава възможностите за забавление на P50t и интуитивен 10-точков сензорен екран, улесняват естественото използване на Windows 8.1 и други тъч-базирани приложения. Резистентното покритие срещу пръстови отпечатъци предпазва от нежелани следи върху екрана, докато плоският дисплей без рамка улеснява сензорната навигация.

Satellite P50 и P50t са оборудвани с 4-то поколение Intel® Core Quad-Core i7 процесори, за да се справят с интензивна натовареност, дори когато се работи с множество тежки приложения. Те са идеални за създаване и преглеждане на големи медийни файлове и са с графика AMD® RadeonR9 M265X и 2GB GDDR5 VRAM памет, осигуряващи плавно и безпроблемно редактиране и гейминг без компромиси. Събрани заедно, тези елементи осигуряват премиум производителност и много забавление. В зависимост от нуждите на потребителя се предлага избор от конфигурации за съхранение. SSD с капацитет до 256 GB за по-бърза работа и по-бързо зареждане на компютъра, докато потребителите с голяма библиотека от музика и медийни файлове могат да се възползват от HDD до 1 TB. Алтернативно се предлага и 1 TB хибриден SSHD диск за всичко, от което имате нужда.

И двата модела са с вградени говорители harman/kardon® и технология за подобряване на звука DTSSoundTM за максимум мултимедийно забавление. Функцията Sleep-and-Music позволява да слушате любимата си музика дори в режим на хибернация.

За истински пълноценно компютърно изживяване всички малки детайли са от значение. И двата модела разполагат с Blu-rayTM BD-RE (XL) драйвер, така че потребителите могат да се наслаждават на любимото си съдържание на своите големи телевизионни екрани благодарение на Ultra HD и 3D поддръжката на HDMI® изхода. В допълнение, съдържанието може да бъде лесно споделяно с други устройства без необходимост от кабели благодарение на включената технология за безжично свързване Intel® Wireless Display, а четирите супер скоростни USB 3.0 порта осигуряват бързото прехвърляне на файлове.

Satellite P50 и P50tидват с алуминиев корпус и акценти от хром и са толкова атрактивни, колкото и самото качество на дисплея. Елегантният дизайн е подходящ за хора, които са високо мобилни и обичат да определят градските тенденции. Моделите се отличават още с клавиатура без рамка с LED-подсветка и голям кликпад за по-голямо удобство при работа и едновременно с това осигуряват лесна преносимост в едно красиво устройство.

Satellite P50 и P50t ще се предлагат в Европа през второто тримесечие на 2014 година.