Холивудските изненадии на 2015 година и ексклузивна среща с носителя на „Оскар” Еди Редмейн в празничните издания на „Като на кино” по bTV Cinema

Реклама

Във втората вечер на Коледа, на 26 декември от 18:00 часа, зрителите на „Като на кино” по bTV Cinema ще разберат кои са най-високоплатените холивудски актьори за изминалата година. С Поли Генова ще обсъдят любими анимации за коледните дни, а певицата ще разкаже за нейния опит пред камерата. В студиото на „Като на кино” ще бъде и актрисата Ирмена Чичикова, чийто филм „Виктория” ще бъде по кината по празниците. Двете със Стаси Кара ще изберат и най-запомнящите се филми за 2015 година. Водещата ще припомни любимите срещи от Холивуд за изминалата година, както и колко звезди проговориха български.

На 2 януари Стаси отново ще зарадва зрителите на bTV Cinema с ексклузивна среща с носителя на „Оскар” Еди Редмейн, с когото журналистката се среща за втори път. Той разказва за невероятната си година, награди, премиери и филми, както и за предстоящата му роля на първата транссексуална жена във филма „Момичето от Дания”. „Мисля, че много неща бяха дори прекалено големи, за да ги приема, ако трябва да съм честен. Докато промотирах „Теорията на всичко”, правех и този филм. В един момент правиш две съвсем различни неща. С жена ми, Хана бяхме на оскарите и след това се върнах обратно на снимачната площадка. Подобно е и в момента – снимам  нещо друго и се връщам в света на „Момичето от Дания” и попадам в един процес на това просто да стъпвам напред.” 

В студиото на кино предаването водещата ще посрещне и актьорската двойка Яна Титова и Александър Алексиев, с които ще обсъдят най-чаканите филми за 2016 година.