Италианският aктьор и режисьор Серджо Кастелито и ирландската авторка на бестселъра “P.S. Обичам те” Сесилия Ейхърн – тази събота в „Като на кино” по bTV Cinema

Реклама

Тази събота от 18:00 ч. водещата на “Като на кино” Стаси Кара ще срещне зрителите на bTV Cinema с различните лица от света на киното. Малко преди премиерата на малък екран на филма “С любов, Роузи” по bTV Cinema, кинофеновете ще имат възможността да чуят авторката на книгата, по която е правен филма – Сесилия Ейхърн. Ирландската писателка стои и зад хитовото заглавие “P.S. Обичам те”, по което е заснета едноименната лента с участието на Хилари Суонк и Джерард Бътлър. Тя ще разкаже за опита си в писането на двете хитови заглавия, предстоящите си романи и хубавите истории.

Италианският актьор и режисьор Серджо Кастелито ще си спомни заедно с водещата на “Като на кино” по bTV Cinema за култовите си роли, редом до легендите Марчело Мастрояни и Мишел Пиколи. Кастелито режисира и няколко филма по романите на съпругата си – Маргарет Мацантини. В два от тях участва самата Пенелопе Круз.

Зрителите на bTV Cinema ще разберат повече за горещите премиери на големия екран. В студиото на “Като на кино” актьорът и музикант Владимир Михайлов ще разкаже за работата си със Салма Хайек и Ейдриън Броуди във филма “Септември в Шираз”. Каскадьорът Калин Керин ще разкрие тайни на опасната си професия и с кои холивудски звезди е снимал.