Реклама

С всяка изминала година българските хип–хоп награди стават по-мащабни и се радват на все по-голям медиен и зрителски интерес. Tази година 359 AWARDS поверява гласуването изцяло на феновете и залага на българската хип-хоп музика. Тазгодишните отличия ще бъдат раздадени на зрелищна церемония на 5 февруари в зала 3 на НДК.

Над 60 знакови български хип-хоп артисти отново ще се борят за престижните статуетки в над 20 категории. Тази година ще бъде посветена изцяло на българските хип-хоп артисти и лейбъли, които ще подготвят специални пърформънси за церемонията на 5 февруари в зала 3 на НДК.

Във връзка с провеждането на 359 HIP–Hop AWARDS 2015, отново ще бъде създадена и 359 хип-хоп Академия, която само щe селектира Топ 7 на номинираните в съответните категории. Тази година в академията ще вземат участие основно хип-хоп медии, журналисти, музикални редактори, печатни и онлайн медии.

Официалното гласуване и избор на победители в различните категории е в ръцете на феновете и ще бъде изцяло прозрачно. Победителите ще се определят от сбора на лайковете за съответния артист/песен/лейбъл в официалната Facebook страница на наградите, заедно с гласовете, подадени с официалната форма за гласуване в официалния сайт на 359 HIP–Hop AWARDS 2015, както и гласовете, подадени със sms с уникален номер за всеки артист, група, проект.

Всеки може да участва в онлайн играта за спечелване на една от трите двойни покани за събитието като отговори правилно на зададения въпрос, на Facebook страницата на bTV Action.

Тази неделя, от 20:00ч. церемонията по връчването на третите годишни хип-хоп награди, ще се излъчи ексклузивно по bTV Action.

Последни

Реклама