Реклама

Двубоите между отборите, които ще премерят сили в последната фаза на четвъртфиналите на Шампионска лига на 21 и 22 април ще бъдат предавани пряко по bTV Action и RING.BG от 21:45 ч.

Барселона излиза срещу ПСЖ във вторник - 21 април, а белият балет Реал Мадрид ще премери сили с Атлетико Мадрид в сряда - 22 април. Срещите между тимовете ще бъдат предавани пряко по bTV Action от 21.45 часа. Студиото преди мачовете с водещ Йордан Георгиев ще започне в 21:00 часа, а неговите гости са поредната изненада за футболните запалянковци. От 21.45 часа феновете на футбола ще могат да наблюдават по RING.BG срещите между Байерн Мюнхен и Порто (във вторник) и Бербатов с неговия Монако срещу Ювентус (в сряда).

В петък - 24 април, зрителите на bTV Action ще имат възможността да гледат пряко от Швейцария тегленето на жребия за полуфиналната фаза на Шампионска Лига и Лига Европа, с начален час 13:00ч.

Каналите на bTV Media Group ще предават както мачовете от УЕФА Шампионска лига, така и тези от Лига Европа. В четвъртък - 23 април, Фиорентина излиза срещу Динамо Киев. Двубоят ще се излъчи по bTV Action с начален час 22:05 часа, а феновете ще чуят любопитни коментари за срещата от водещия Пепи Мисов в студиото преди мача, което е с начален час 21.30. От 22.05 часа в ефира на RING.BG ще се излъчи двубоят между Наполи и Волфсбург. Срещата между Днипро и Брюж ще бъде предавана на VOYO.BG.

Последни

Реклама