Реклама

Екип на ФБР пристига у нас в преследването на укриващ се информатор, свързан с нелегална група за изпълнение на мокри поръчки. Това се случва във втория сезон на „Мъртва точка“. Премиерните епизоди започват на 23 януари по bTV Action и ще се излъчват всеки делничен ден от 20:00 ч.

 

Героите в сериала са изправени срещу опасна бомбена заплаха в Белия дом. Тя обаче ще се окаже по-мащабна от очакваното и залозите ще се вдигнат многократно. Новият сезон на сериала показва как след големите открития на главната героиня Джейн в смъртоносната операция „Пясъчна буря” нейният живот ще бъде поставен в опасност и тя отчаяно ще потърси помощ от екипа си във ФБР. Неприятностите, които ще надвиснат над част от бандата, ще ги принудят да помолят хора от подземния свят за съдействие.

 

В новия сезон на „Мъртва точка” Джейн, Уелър и останалата част от екипа на ФБР продължават да проследяват татуировките по тялото ѝ, за да разрешат престъпленията, с които са свързани, и да разкрият тайния заговор в сърцето на тази мистерия. Историите са все по-заплетени, а сцените – спиращи дъха.

 

Идентичността на Джейн все още е загадка до този момент – не знаем какво е нейното име или какъв е нейният произход. Във втори сезон откриваме, че истинското й име е Алис Крюгер с прякор Реми и е осиновената дъщеря на Шепърд, въпреки че е родена в Южна Африка. След убийството на родителите ѝ тя и Роман били оставени в сиропиталище.

Вижте още снимки с лицата на сериала ТУК.

След като в продължение на три месеца Джейн изтърпява изтезания от ЦРУ, ФБР я връща обратно в бандата. Там тя за пръв път представя своя вариант за случилото се. По-късно Джейн получава предложение да стане информатор на ФБР в мисията „Пясъчна буря”.  Приема, макар да знае, че никой в ​​отбора не я иска. Всички обаче осъзнават, че тя е най-добрата примамка в случая.

Вижте още кадри от сериала ТУК.

Последни

Реклама