Реклама

След като изпрати месец януари с премиера на третия сезон на „Стрелата” bTV Action ще посрещне февруари с още две премиери. На 8 февруари екшън каналът ще излъчи премиерния 6-и сезон на хита „Извън играта”, а на 9-и февруари дебют ще направи сериалa „Избран” с премиерния си 2-и сезон.

От понеделник, всеки делничен ден от 15.00 часа, Джефри Донован, Гейбриъл Ануор, Брус Кембъл и компания ще продължат да радват зрителите в „Извън играта”. В новият сезон Фиона е в затвора и за Майкъл няма никакви ограничения в преследването на подлия Ансън. Той пък се опитва да отвлече вниманието на Майкъл от себе си, като изпраща професионален убиец за Маделин. След като тя е в безопасност, Майкъл с помощта на агент Пиърс и ЦРУ, притискат Ансън, но са принудени да го пуснат да изяга. От друга страна, старият враг на Майкъл, агент Блай разпитва Фиона въпреки твърденията й, че е действала сама в британското консулство, като по този начин се опитва да замеси Майкъл в атентата.

От 9 февруари, всяка делнична вечер от 22.00 часа зрителите ще продължат да следят историята на семейство Мичъл, които в първи сезон бяха въвлечени в смъртоносна игра след като Иън Мичъл получи кутия, съдържаща зареден пистолет и снимка на непознат, който трябва да убие в следващите три дни. Във втория сезон на „Избран” се включват и други персонажи, които също получават такива кутии. Семейството на Иън пък продължава да се крие, опитвайки се да оцелее. Следени от „Наблюдателите” семейство Мичъл и другите участници в играта разбират, че изходът от нея е само един – да играят до край смъртоносната игра!

Последни

Реклама