Реклама

Мартин Петров и Лъчо Танев ще следят на живо от Испания събитията заедно с българските фенове.

Седмица на големите футболни финали от 21 май по bTV Action

Дългоочакваните финали в едни от най-големите футболни турнири на Европа предстоят в края на месец май. Вече са ясни и финалистите в тях. bTV Action ще направи футболните фенове съпричастни към емоциите на отборите, които ще се борят за победа в Купата на Италия, Купата на Краля и УЕФА Шампионска Лига.

Футболните емоции за феновете ще започнат още от 20 май, когато bTV Action ще излъчи бенефиса на Христо Стоичков „50 години №8” от националния стадион „Васил Левски”. Участие в мача ще вземат емблематични футболни величия, с чиито изяви на зеления терен са отраснали няколко поколения запалени фенове. От 18.00 часа от стадион „Васил Левски” ще започне студиото с водещ Йордан Георгиев, а дългоочакваната футболната среща, в която участие ще вземат световни знаменитости от ранга на Марадона, Валдерама, Хаджи, Саморано, Дзола, Ромарио и много други, както и златните български момчета – Сираков, Балъков, Лечков и др. ще стартира от 20.00 часа.

Ден след това, на 21 май, bTV Action ще излъчи финала за Купата на Италия между „Милан” и „Ювентус”, а коментарното студио започва в 21:00 часа. В неделя от 22:30 часа феновете на цар футбол ще имат възможност да проследят и финала за Купата на Краля между „Барселона” и „Севиля”. Коментарното студио започва в 22:00 часа.

Кулминацията на футболните емоции ще бъде на 28 май, когато bTV Action ще излъчи финала в УЕФА Шампионска Лига. Студиото преди испанското дерби Реал - Атлетико започва в 21:00ч. с водещ Йорадн Георгиев. Негови гости ще бъдат някои от най-обичаните лица във футбола, сред които и легендата Наско Сираков. По време на студиото ще има и преки включвания от Милано, където ще се намират специалните пратеници на bTV Media Group - Алекси Сокачев и Никола Кацаров. От мястото на събитието те ще представят на внимането на зрителите интервюта с Кристиано Роналдо, Фернандо Торес и Бензема, както и всичко най-интересно около най-престижния футболен турнир на Европа.

Последни

Реклама