Реклама

Логото с върха на стрела от излъчвания по bTV Action сериал е претърпявало промени преди началото на всеки нов сезон. През сезон 1 и сезон 2  формата на върха на стрелата е била плоска. През сезон 2 са променени само мащабите на логото, като идеята е била да не се нанася твърде драстична промяна в самото начало на сериала, чиито нови епизоди вървят делничен ден от 20:00 ч.

Напълно нов дизайн

има за сезон 3. Той представлява стрела с остър връх с инкрустирани символи. Логото обаче не приключило своето развитие дотам, а продължило да се променя през сезон 3, за да рефлектира върху промените в историята на Стрелата.

Дори е един от епизодите, излъчени през 2014 г., логото е променено

за първи път по средата на сезон

Тогава върха на стрелата приема формата на стрела, наподобяваща тази на Купидон.

В друг епизод от същия сезон формата отново се променя и към знаменития връх на стрелата е добавена светкавица, за да рефлектира срещата на Оливър Куин със супер героят Светкавицата.

Премиерата на епизода „Завръщането“ през 2015 г. логото с връх на стрела се

връща към първоначалната форма

от сезон 1 и 2, за да рефлектира завръщането на колоритния Слейд Уилсън.

По време на четвъртия сезон на „Стрелата“ към логото е прибавен така познатия на всички фенове зелен цвят, символизиращ Стрелата и до днес. За дългоочаквания сезон 5 върхът на Стрелата запазва своя ярък зелен цвят, но долната част на стрелата е скосена.

Не по-малко опити за промени са правени и за

маската на Стрелата

Главният дизайнер Мая Мани нарисувала и създала над 50 различни модела. Продуцентите отказали всички модели, но когато Стивън Амел сложил финалния, всички в стаята знаели че това е дългоочакваната маска…

Последни

Реклама