Реклама

Срещите между отборите, които ще премерят сили във финалната фаза на осминафиналите на Шампионска лига на 17 и 18 март ще бъдат предавани пряко по bTV Action и RING.BG от 21:45 часа.

Монако излиза срещу Арсенал този вторник - 17 март, а Барселона ще премери сили с Манчестър Сити в сряда - 18 март. Срещите между тимовете ще са с начален час 21:45 и ще бъдат предавани пряко по bTV Action. Студиото преди мачовете ще започне в 21:00 часа с водещ Йордан Георгиев, а неговите гости във втроник са Тодор Кючуков и Александър Томаш, и Велизар Димитров в сряда. В същия час футболните фенове ще могат да наблюдават и срещите между Атлетико Мадрид и Байер Леверкузен във вторник, и Борусия Дортмунд и  Ювентус в сряда по RING.BG.



Каналите на bTV Media Group ще предават както мачовете от УЕФА Шампионска лига, така и срещите между отборите в Лига Европа. В четвъртък - 19 март, отборът на "вълците от Рим" - Рома, излиза в мач реванш срещу Фиорентина, а двубоят ще се излъчи по bTV Action с начален час 20:00. Коментарното студио в деня на Лига Европа по bTV Action e с начален час 19.30 с водещ Петър Мисов. По-късно зрителите на bTV Action ще имат възможността да наблюдават срещата между Севиля и "жълтата подводница" Виляреал с начален час 22:05. По същото време ще се излъчва срещата между Торино и Зенит пряко по RING.BG, а ранната среща по спортния канал е Динамо Киев – Евертън от 20.00 часа. Срещата между Динамо Москва и Наполи ще бъде предавана ексклузивно на VOYO.BG от 19:00 часа.

Последни

Реклама