.
Вход / Регистрация
Мистериите се задълбочават в новия втори сезон на „Библиотекарите”
Сниманите за рекордно кратък срок епизоди започват на 18 юни, всяка събота и неделя от 15:00 ч. по bTV Action
 • 17:00 Мармалад
  19:00 bTV Новините
  19:30 bTV Репортерите
  20:00 След утрешния ден
 • 18:30 Стъпка по стъпка
  20:30 Бебето беглец
  22:30 Модерно семейство
 • 16:45 Пропукване
  19:00 Пепеляшка
  21:00 Тетрадката
 • 18:00 Пета предавка
  19:00 Фантастичната четворка
  21:00 bTV Новините – централна емисия
  21:45 bTV Репортерите
  22:00 Джона Хекс
 • 18:00 Смени жената
  20:00 Папараци
  21:00 С Русия в сърцето
  22:30 Друговремец
 • 18:30 Стронгмен Шампионска лига - състезание по силов многобой
  20:30 Екстремни спортове
  21:30 Жилет световен спорт
  22:00 Бойни вечери
 • 17:00 Мармалад
  19:00 bTV Новините
  19:30 bTV Репортерите
  20:00 Домашен арест
  21:40 Истински истории
  22:30 Бригада нов дом
  23:20 bTV Новините
0
Гласувай
 • :(
 • :|
 • :)

Новият втори сезон на „Библиотекарите” започва на 18 юни по bTV Action и ще се излъчва всяка събота и неделя от 15:00 ч. 

Сериалът е сниман за рекордно кратък срок – пет седмици, вместо нормалните три или четири месеца за подобен тип продукции. Въпреки това, наетите в последния момент сценаристи и фактът, че някои от актьорите потвърдили ролите си буквално дни преди началото на снимачния процес, сериалът започва да се излъчва и е повече от успешен в САЩ. 

Вторият сезон на „Библиотекарите” включва нови злодеи – Просперо от „Бурята” на Уилям Шекспир и Мориарти, главния враг на Шерлок Холмс. Първият е представен като по-голям злодей, който с магия иска да унищожи света и да го устрои по свое желание. Мориарти основно е на страната на Просперо, но работи и с Библиотекарите, когато това е в негов интерес. Освен това, екипът ще се сблъска и със студенти,  изчезващи от университет, чудовището на Франкенщайн, алтернативни вселени, а самата Ева Байрд ще води епична битка за душата си… 

Актрисата Ребека Ромийн (Ева в сериала) споделя какво ще се случи с героинята й в този сезон: „За нещата, които предстоят, тя ще се окаже неподготвена. Ще трябва да използва всичките си познания, за да се справи с предстоящото”. 

Крисчън Кейн, в ролята на Джейк Стоун, разказва за забавленията по време на снимките: „Всички се включваме с шеги, не мога да кажа кой е най-големия пакостник, но всяка сцена, която правя с Джон Ларокет (Дженкинс) е като урок по актьорско майсторство. Той е абсолютно брилянтен – забавен, целеустремен и истински!” 

Ноа Уайли разкрива част от трудностите, които предстоят на героя му Флин Карсън във втория сезон: „Той ще трябва да работи в екип много повече от преди. Ще се научи да се съобразява с всички в екипа, да приема и търси помощ, абсолютно неприсъщо за него”. 

Линди Бут (Касандра) и Джон Ким (Езекиел) също коментират развитието на героите си. „Страхотно е, че след първия сезон, редакторите ни разбират много повече – разбират вътрешния глас на персонажите и развитието, което предстои, е още по-задълбочено и ще постави героите ни в ситуации, където да изпробват силите и устойчивостта си“, казва Линди. „Освен това, ще стане възможно така да си паснат сцените, че всяка да бъде в точния момент от развитието, като същевременно допринася за цялостно изграждане на персонажите ни”, допълва Джон.

Коментари
 • Най-старите отгоре
 • Най-новите отгоре
Вашият коментар: