Реклама

Неочаквани съперници и още по-неочаквани ситуации очакват зрителите в премиерния трети сезон на „Библиотекарите”. 

В новите епизоди, които започват на 8 юли и ще се излъчват всяка събота и неделя от 15:00 ч. по bTV Action, Апофис - египетският бог на хаоса, ще възкръсне и ще опита да отприщи Същинското зло в света, започвайки вечната война между доброто и злото. В опита си да направи това, той отвлича Шарлийн и принуждава вниманието на Флин да бъде насочено в опити да я намери.

Междувременно, нова тайна правителствена организация, наречена Отдел за статистическите аномалии ( D.O.S.A.) започва да разследва магията. Като обикновени хора те не са запознати със съществуването на Библиотекарите и ще ги обвинят за всяко магично нещо, пред което се изправят. 

Флин, Бейрд, Стоун, Касандра и Езекиел ще трябва да превъзмогнат различията си, за да могат да се преборят с неочаквани съперници и ситуации. Спасителната мисия за Шарлийн ще се превърне в огромен капан. Ще бъдат извлечени артефакти, които ще завладеят един от екипа на Флин, изключвайки истинското му аз. Друг ще бъде принуден да види собствената си смърт, а един обикновен карнавал ще се окаже място обвито с множество тайни. 

Библиотекарите ще трябва да намерят Окото на Ра и успешно ще разкрият мистерията около Бермудския триъгълник. Синди Крогър ще бъде на крачка от изстрелването на застрашаваща ракета и освен прекратяването на нейните действия, Библиотекарите ще посетят едно необикновено място, с необикновени собственици. 

Последни

Реклама