Реклама

Вторият сезон на премиерния сериал "Последователите" (The Following) по bTV Action ще зарадва почитателите си веднага след края на стартовия сезон на психологическия трилър. Новите епизоди зрителите могат да проследят от 15 май, всеки делничен ден от 20.00 часа.

Поредицата разказва за бивш агент на ФБР, в чиято роля се превъплъщава Кевин Бейкън, а Джеймс Пюрфой играе харизматичен, но психически нестабилен сериен убиец.

Дейстието в "Последователите" става все по-напрегнато с вече възстановения Райън Харди (Кевин Бейкън) около година след трагичните събития от миналия сезон. Във връзка с нов жесток криминален случай ФБР се обръща към Райън и Майк Уестън (Шон Ашмор), за да говорят с единствената оцеляла Лили Грей (Кони Нилсен), на която разчитат да им помогне да разрешат случая.

Райън не е очарован да се забърква отново с ФБР. Вместо това, той прави свое собствено тайно расзледване и открива ценен съюзник в лицето на своята племенница Макс Харди (Джесика Строуп), ченге от нюйоркската полиция.

Във втори сезон пътят на Райън се преплита с няколко сложни персонажа, сред които Манди (Тифани Буун), както и загадъчния Люк (Сам Ъндърууд), който засилва подозрението, че царуването на Джо Карол (Джеймс Пюрфой) над терора далеч не е свършило.

Последни

Реклама