Реклама

На 20 и 21 октомври по bTV Action и RING продължават двубоите от груповата фаза в УЕФА Шампионска лига. Зрителите на двата канала ще имат възможността да се радват на най-интригуващите срещи от групите в най-престижния клубен турнир. На 20 октомври от 21:45ч. по bTV Action започва срещата между Арсенал и Байер Мюнхен. В същия час по RING ще бъде излъчен сблъсъкът от група „Е” между БАТЕ и отбора на Луис Енрике – Барселона. На voyo.bg феновете ще могат да гледа Байер Леверкузен – Рома и Динамо Киев - Челси. Водещ на студиото, което ще се излъчва по bTV Action и RING от 21.00 часа ще бъде Йордан Георгиев.

На 21 октомври по bTV Action започва срещата от група „А” ПСЖ – Реал Мадрид от 21:45ч. Отново на 21 октомври ЦСКА-Москва и червените дяволи от Манчестър Юнайтед ще се срещнат в един мач от група „В” по RING от  21:45ч. На voyo.bg феновете ще могат да гледа Манчестър Сити - Севиля и Ювенус - Борусия Мьонхенгладбах.

Студиата преди двубоите и в двата дни започват от 21.00 часа с водещ Йордан Георгиев.

На 22 октимври bTV Action ще излъчи двубоите от УЕФА Лига Европа Андерлехт – Тотнъм (20.00 часа) и Ливърпул – Рубин Казан (22.00 часа). RING пък ще излъчва Лацио – Розенборг (20.00 часа) и Мидтиланд – Наполи (22.00 часа).

Най-доброто от всички срещи от вечерите с УЕФА Шампиноска лига ще бъде предавано по Champions TV на btvnovinite.bg.

 

Последни

Реклама