Реклама

Двубоите между отборите, които ще премерят сили в последната фаза на четвъртфиналите на Шампионска лига на 14 и 15 април, ще бъдат предавани пряко по bTV Action и RING.BG от 21:45ч.

Атлетико Мадрид излиза срещу Реал Мадрид във вторник - 14 април, а Пари Сен Жермен ще премери сили с Барселона в сряда - 15 април. Срещите между тимовете ще бъдат предавани пряко по bTV Action от 21.45 часа. Студиото преди мачовете с водещ Йордан Георгиев ще започне в 21:00 часа, а неговите гости са поредната изненада за футболните запалянковци. От 21.45 часа зрителите ще могат да наблюдават по RING.BG срещите между Ювентус и Монако с Димитър Бербатов (във вторник) и Порто - Байерн Мюнхен (в сряда).

Каналите на bTV Media Group ще предават както мачовете от УЕФА Шампионска лига, така и тези от Лига Европа. В четвъртък - 16 април, Севиля излиза срещу Зенит. Двубоят ще се излъчи по bTV Action с начален час 22:05, а феновете ще чуят любопитни коментари за срещата от Пепи Мисов в студиото преди мача, което е с начален час 21.30. От 22.05 часа в ефира на RING.BG ще се излъчи двубоят между Динамо Киев и Фиорентина. Срещата между Брюж и Днипро ще бъде предавана на VOYO.BG.

Последни

Реклама