Реклама

От 23 ноември по bTV Cinema стартира премиерната драматичната поредица, базирана на истинска история - „Специални клиенти” (The Client List). Сериалът ще се излъчва всеки делничен ден от 23:00 часа.

Зрителите на bTV Cinema ще видят историята на Райли – самотна майка, която живее в малък тексаски град и води шокиращ двойствен живот. След като е изоставена от мъжа си и изправена пред фалит, тя започва видимо традиционна работа в спа център, за да се грижи за двете си деца. Но бързо разбира, че в салона се предлага и малко повече от масажна терапия. След неочакваното разкритие, Райли попада в напълно непозната реалност, която може дори да я вкара в затвора. Докато помага за бизнеса, тя се бори да поддържа дискретен баланс между ролята на самотна майка и силна бизнес дама, работеща в уникална и специфична сфера.

В премиерния за страната сериал „Специални клиенти” зрителита на bTV Cinema ще видят Дженифър Лав Хюит, Лорета Дивайн, Колин Игълсфилд. Създатели на поредицата са Джордан Бъд и Сюзън Мартин.