Реклама

Девет екшън хита с eмблематичния Арнол Шварценегер ще предложи филмовият канал bTV Cinema от 31 август до 6 септември, всяка вечер от 21:00 ч., а през уикенда и от 23:15 ч.

Началото ще бъде поставено в понеделник вечер, 31 август от 21:00ч. с „Непобедимите 3” на Силвестър Сталоун. Барни (Сталоун) и Непобедимите ще се изправят срещу Конрад Стоунбанкс (Мел Гибсън), сформирал навремето отряда заедно с Барни. В тази съвременна екшън класика Непобедимите, в чийто състав влизат Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Харисън Форд, Тери Крюс, Антонио Бандерас, Джет Ли, Уесли Снайпс и Долф Лундгрен, ще влязат в най-личната си битка.

От вторник до петък зрителите на bTV Cinema ще имат възможността да се насладят на класическите екшън филми, чрез които Арнолд Шварценегер е успял да се превърне в еталон за най-опасния жанр. „Заличителят”, „Истински лъжи”, „Командо” и „Последният екшън герой” ще бъдат излъчени съответно на 1, 2, 3 и 4 септември от 21:00 ч.

 

На 5 септември, събота, от 21:00ч. екшън-звездата ще влезе в ролята на Емил Ротмейер, който ще докаже, че бягството от затвора никога не би могло да съществува като самотно занимание. Във филма „Невъзможно бягство” на Рей Бреслин ще му се наложи да избяга от затвора, разполагащ с най-добрата охранителна система. Затвор, който самият той е проектирал. Същата вечер от 23:15ч. във филма „Хищникът” екип командоси, предвождани от майор Дъч Шафер (Арнолд Шварценегер), ще бъдат изпратени на мисия в южноамериканската джунгла, където ще открият нещо много по-страшно от обичайните заплахи. Същество, което не е от този свят...

 

В неделя вечер, 6 септември, от 21:00ч. bTV Cinema ще излъчи напрегнатия екшън-трилър –„Саботаж”. В центъра на сюжета стои елитен отряд от Агенцията за борба с наркотиците (DEA), който работи върху най-сложните случаи и се изправя срещу най-опасните наркотрафиканти. След като в една от мисиите, която всъщност представлява планиран обир, участниците в екипа успяват да задържат милиони долари, без да бъдат заподозрени, всички от отряда смятат, че са се измъкнали безнаказано. Но ситуацията се променя, когато членовете на екипа започват да умират един по един и никой няма представа кой стои зад покушенията.

В 23:15ч. Арнолд Шварценегер ще влезе в ролята на легендарния воин и герой ­– „Конан Варварина” – един от филмите, с които той дебютира на големия екран.