Реклама

От 7 декември по bTV Cinema стартира вторият премиерен за България сезон на драматичната поредица, базирана на истинска история - „Специални клиенти” (The Client List). Сериалът ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 часа.

След като зрителите на bTV Cinema се запознаха с двойствения живот на Райли – самотна тексаска майка, работеща в спа център с „допълнителни” услуги за специалните си клиенти, те ще се потопят още по-дълбоко в горещите й игри. Балансирайки между опитите да измъкне съпруга си Кайл от ареста и да закрепи финансовото си положение, тя трябва да се справи с нарастващата си близост с брата на мъжа си Еван, сблъсъците с колегите в салона и постоянните опити на властите да се доберат до черното й тефтерче. Претрупана с работа и изкушена от все по-примамливи и неморални предложения, Райли ще трябва да измисля заплетени схеми, за да осигури добър живот на своите деца.

В премиерния втори сезон на „Специални клиенти” зрителита на bTV Cinema ще видят Дженифър Лав Хюит, Сибил Шепард, Лорета Дивайн, Колин Игълсфилд, Ребека Филд, Алиша Лагано, Брайън Халисей и др. Създатели на поредицата са Джордан Бъд и Сюзън Мартин.

През 2013 година „Специални клиенти” получава номинация за млад актьор под 10-годишна възраст в Young Artist Awards за играта на Тайлър Шампейн (в ролята на Травис Паркс, син на Райли).