Реклама

Ирландецът Майкъл Макелътън, познат от ролята си на Рууз Болтън в хитовия сериал „Игра на тронове”, ще бъде тази събота, 13 май от 18:00 ч., в „Като на кино“, по bTV Cinema. 

Актьорът ще разкаже всичко за най-новия си проект „Геният”, където влиза в ролята на професор Ленърд, опитващ се да съсипе Алберт Айнщайн. Ще сподели и кои заглавия с негово участие да очакваме на големия екран до края на годината. 

Гости в студиото ще бъдат актьорите Албена Колева и Галин Найденов, част от екипа на приключенския български филм „6 и 1 наум”, номиниран за четири награди в кинофестивала в Ница. 

Водещата Стаси Кара ще представи и срещите си с популярния блогър и шегаджия – онлайн звездата Виталий Здоровецки, както и с тайландския майстор по бойни изкуства, каскадьор, актьор и режисьор Тони Джа. Последният става популярен с поредицата „Онг Бак: Тайландски воин”, а след това се превръща в екшън звезда – вече два пъти е рамо до рамо с Вин Дизел. 

„Като на кино“ представя и две големи премиери тази седмица – „Крал Артур: Легенда за меча” и анимацията „Щъркелчето Ричард”.