Реклама

Марк Уолбърг разказва за участието си в „Баща в излишък 2“ – тази събота в „Като на кино“, 2 декември, 18:00 ч., по bTV Cinema. Интервюто с лошото момче, което стана холивудска звезда, е предоставено от „Форум филм“.

В продължението на комедийния хит Марк си партнира с Уил Фарел, Мел Гибсън и Джон Литгоу.  Фарел и Уолбърг се завръщат в ролите си на Дъсти и Брад, но този път ще трябва да се преборят със собствените си бащи – мачото и представител на „старата школа" Кърт и свръхчувствителния и емоционален Дон (съответно Гибсън и Литгоу).

В студиото режисьорът Ники Илиев и певецът-актьор Орлин Павлов ще представят филма „Нокаут /Всичко, което тя написа”, в който участват още Христо Гърбов, Башар Рахал, Диана Любенова, Саня Борисова, Александър Кадиев и звездата от „От местопрестъплението” – Гари Дърден.

Историята отвежда в Ню Йорк при бивш ММА шампион, напуснал клетката след психическа травма. Айрън търси нов път и се насочва към музиката. По време на участие в клуб се запознава с Жана (Саня Борисова) - красива емигрантка от България. Тя обаче има брат (Орлин Павлов), който също е ММА боец, но без особени успехи… „Нокаут/Всичко, което тя написа" е третият филм на Ники Илиев като режисьор след „Живи легенди" (2014) и „Чужденецът" (2012).

В предаването тази събота водещият Михаил Дюзев и кинокритикът Деян Статулов ще представят и премиерите на седмицата