Реклама

Култовите герои Компира и Бегби се завръщат 20 години по-късно в „Т2 Трейнспотинг”, а актьорите, които ги играят за втори път – Юън Бремнър и Робърт Карлайл, застават пред камерата на „Като на кино” тази събота, 18 февруари, 18:00 ч. по bTV Cinema. 

Двамата ще разкажат как се играят герои с много недостатъци и как са се променили животите и кариерите им след първия филм „Трейнспотинг”.  

Гости в студиото ще бъдат актьорите Рая Пеева и Юлиян Петров. С водещата Стаси Кара те ще си говорят за ролите си на легендарните Леа Иванова и Еди Казасян във филма „Пеещите обувки”. Ще се пренесат в света на мюзикълите с предизвикателство и ще чуят носителя на БАФТА за поддържаща роля Дев Пател за ролята му във филма „Лъв: стъпки към дома”. 

Наргиз Гурбанова, посланик на Азербайджан у нас, ще разкаже за два от филмите на страната, които можем да видим и у нас и които представят поглед към живота в родината й. 

Приближаваме се и опасно близо до церемонията по връчването на наградите „Оскар”. Живото студио с водещи Стаси Кара и Георги Тошев започва на 26 февруари в 23:00 ч.