Реклама

За първи път в родния ефир bTV Comedy ще излъчи британската комедия „Учителката по френски” (Big School). Сериалът ще дебютира в ефир на 19 октомври и ще се излъчва в двойна доза всеки делничен ден от 20.30 часа.

Заместник-директорът г-н Чърч се занимава с научните дейности в училище Грейбридж през последните 15 години. Той е на път да напусне работата си след драматичен инцидент. Точно в този момент, обаче, пристига новата учителка по френски.

Историята в ситкома проследява живота на наивния учител по химия г-н Чърч, който протича основно в гимназия Грейбридж в района на Уотфорд, Северен Лондон. Влюбвайки се в новата учителка по френски - Сара, която се смята за вдъхновяващ учител, който е в унисон с младежката култура и неустоима красавица, господин Чърч не осъзнава в какво се забърква. Оказва се обаче, че той не е единственият учител, опитващ се да превземе сърцето на учителката по френски.

От друга страна, учениците от училището са от „модерните” младежи, които основно се интересуват от социални мрежи, чатене и купони, и се отегчават от опитите на г-н Чърч и г-ца Постърн да се занимават с тяхното „знание”.

„Учителката по френски” е британски ситком, който не пести известното чувство за хумор от острова. В ролите зрителите ще видят Дейвид Уилиамс, Катрин Тейт, Филип Гленистър, Франсис Де Ла Тур и др.